субота, 19 вересня 2020 р.

День чотирнадцятий: ярмарка та вечір містики

Завдання на день:

сприяти творчому та особистісному зростанню дітей;

формувати моральні цінності;

підтримувати в загоні сприятливу, доброзичливу атмосферу.

Заходи, проведені протягом дня в загоні:

спортивні ігри на свіжому повітрі;

ярмарка;

вечір містики.

Коротко про сьогоднішній день:

 На диво, день почався спокійно. Після сніданку на нас чекало море. Було багато медуз, яких діти з задоволенням кидали за буйки, не звертаючи уваги на мої зауваження не робити цього. Тому навіть не дивно, що під час одного з таких кидків слиз з медузи відлетів мені прямо в око. Дякую моїй колезі Есмірі, яка швидко зреагувала та принесла чисту воду, щоб промити око від слизу. Хлопець, який це зробив попросив вибачення. 

    Після тихої години в таборі відбулася Ярмарка. Діти заробляли "бакси" на таких станціях "Розсміши клоуна", шашки, армреслінг, загадки, танці, "Гол у ворота". На зароблені кошти діти могли придбати цукерки, зробити татуювання, макіяж чи зачіску, отримати свідоцтво про шлюб та інше. Усі загони з задоволенням бігали територією табору та весело проводили час. 

    Протягом дня наш загін готувався до вечірнього заходу "Вечір містики". Ми підготували дефіле містичних героїв, зробили цікаві образи для кожного - і для виступаючих, і для тих, хто просто підтримував своїх товаришів оплесками. 





      Усі загони круто підготувались до заходу, демонстрували різні танці, сценки. А після концерту всіх чекала запальна дискотека.

      Перед сном ми зібрались у холі корпусу та розмовляли про те, як пройшов день, які проблеми та які досягнення протягом дня нас оточували.

Немає коментарів:

Дописати коментар