субота, 19 вересня 2020 р.

День тринадцятий: адреналіну нам замало!

Завдання на день:

виховувати вольові якості дітей;

підтримувати командний дух в загоні;

формувати колектив через спільну діяльність дітей.

Заходи, проведені протягом дня в загоні:

спортивні ігри на свіжому повітрі;

розважальний захід "Бой-гьол шоу";

ігрова програма;

дискотека.

 Коротко про сьогоднішній день:

Ранок почався зі зміни постільної білизни. Хлопці та дівчата з задоволенням допомагали носити білизну, тому впорався наш загін досить швидко.

     Після сніданку табір відправився на море. Вода вже прохолодна, тому розважались іграми на свіжому повітрі та будували фігури з піску.


     Під час дороги назад до табору один з хлопців викинув у лиман футболу свого товариша. Це була дійсно втрата, дивлячись на те, що діти мають мінімум речей. Однак на цьому інциденти не закінчились. Цей самий хлопець відгамселив  хлопчика з захворюванням центральної нервової системи. І, дякувати Богу, що нічого не сталося, оскільки наслідки могли бути неминучими. Навіть бесіда з директором та старшим вожатим не допомогла вплинути на совість хлопця.

   Після обіду провели загоновий розважальний захід "Бой-гьол шоу". Дітям сподобалися конкурси та розваги, які були підготовлені нами.



   А от під час тихої години почався армагедон - діти сходили з розуму, не звертали увагу на наші зауваження. 

    Четвірка хлопців відмовилися йти на море після обіду, і через те, що ми не дозволили їм залишитись на території табору ввечері нас чекали випробування на стійкість. Хлопці вилазили з вікна 3 поверху, порвали москітні сітки, залазили на верхівки ялинок, нецензурною лексикою виражали своє невдоволення вожатими, скидали речі з даху, на який вилазили по пожежній драбині. Знову звернулись за допомогою до старшого вожатого, однак і його бесіди не подіяли. Директор табору викликала розбишак до себе, однак коли їх вели до кабінету, один з них намагався втекти. Дякуємо хлопцям з першого загону, які допомогли нам, оскільки наших сил виявилось недостатньо.



    В результаті до нас в загін перейшли помічники, які доступною для дітей мовою доносять їм інформацію, яку нам донести не вдавалося протягом всіх днів у таборі.

     Вечір закінчився чергуванням у коридорі, поки всі діти міцно не заснули.

Немає коментарів:

Дописати коментар