субота, 19 вересня 2020 р.

День п'ятнадцятий: день народження, активні ігри та дискотека

Завдання на день:

сприяти творчому та особистісному зростанню дітей;

формувати моральні цінності;

підтримувати в загоні сприятливу, доброзичливу атмосферу.

Заходи, проведені протягом дня в загоні:

спортивні ігри на свіжому повітрі;

ігрова програма;

дискотека.

Коротко про сьогоднішній день:

Сьогоднішній ранок розпочався зі свята - у одного з хлопців нашого загону було день народження. Ми дружно всім загоном привітали його різнокольоровими кульками та маленьким подаруночком. Кожен з загону побажав йому всього найкращого. Більшість дітей бажало повернутися пошвидше додому.



    Після сніданку ми відправилися на пляж. Один з хлопців почав істерику через те, що не хотів йти на море, почав битись, кусатись та лаятися нецензурною лексикою. Нами була проведена виховна бесіда, однак хлопець ніяк на неї не відреагував. Інші діти засмагали, грали в м'яча та ліпили фігури з піску. Купатись заборонив медпункт, оскільки вода була низької температури.


   Після смачного обіду настала тиха година. Діти відпочивали в кімнатах, однак під кінець двоє хлопців почали порушувати дисципліну - кричати, бігати. Тому решту тихої години вони провели по кутках коридору.

     Після цього загін відправився на море. Знову той самий хлопчик влаштував істерику через те, що не хоче йти на море, тому туди його донесли на руках. Під час другого пляжу діти грали в ігри на свіжому повітрі з іншими загонами. Не обійшлося й без інциденту - хлопець з нашого загону влаштував бійку, в ході якої ледь не втратив зуба. 

    Ввечері на дітей чекала розважальна програма, танці та дискотека. А після всі відправились в коридор загону на п'ятихвилинку, де ми обговорили всі позитивні та негативні моменти дня, особливо звернули увагу на порушників дисципліни, з якими велася окрема розмова.


Немає коментарів:

Дописати коментар