середа, 2 вересня 2020 р.

День перший: привіт "Прометей"

Завдання на день:

познайомитися з дітьми вже сформованих загонів;

ознайомитись з традиціями загону.

Заходи, проведені протягом дня в загоні:

загальний збір дітей та знайомство з ними;

самопрезентація вожатих;

вечірня конкурсна програма.

Коротко про сьогоднішній день у таборі:

     У першому дописі щоденника з літньої практики хочеться сказати декілька слів про табір та його організоторів:
Табір знаходиться у місті Приморськ, вулиця Курортна 27. Табір представляє собою велику озелененну територію, на якій ростуть безліч дерев та кущів. Корпуси табору у класичному радянському стилі: цегляні будівлі з дерев'яними вікнами, а всередині Вас чекають просторні коридори з фарбованими стінами, у кімнатах стіни оброблені лише побілкою, через що діти досить часто бруднять свої речі.
   Доречі про дітей. В таборі Прометей на другій зміні відпочивали діти з притулків, інтернатів та дитячих будинків. Вони відпочивали 42 дні, тобто коли ми починали працювати дитячі загони були вже сформовані, ми були для них "новенькими".
   Однак не дивлячись на те, що діти знаходились в таборі вже цілу зміну, для нас було подивом, що у дітей не було ні назви загону, ні девізу. Навіть не було загонового куточку. Почали це швидко виправляти. Тепер наш загін мав назву "Драйв".
Знайомство з колективом загону проходило після сніданку на пляжі у формі гри: по черзі кожному підкидували м'яча. Той, хто отримує м'яча в руки представляє себе.
   Ввечері дітей чекав танцювальний марафон та дискотека, а після - відбій.
Загалом день пройшов нормально, однак дітям важко було змиритися з тим, що змінились вожаті, змінились деякі правила поведінки, які змінити було просто необхідно.






Немає коментарів:

Дописати коментар