субота, 19 вересня 2020 р.

День сімнадцятий: перемога у конкурсі "Міс Прометей 2020"

Завдання на день:

сприяти творчому та особистісному зростанню дітей;

формувати моральні цінності;

підтримувати в загоні сприятливу, доброзичливу атмосферу;

розвивати аналітичні та пізнавальні здібності дітей.

Заходи, проведені протягом дня в загоні:

спортивні ігри на свіжому повітрі;

ярмарка;

конкурс "Міс Прометей 2020".

 Коротко про сьогоднішній день:

   Після підйому наш загін направився на сніданок, а після - на море. На пляжі діти купалися, засмагали, грали в м'яча та ліпили фігури з піску - зробили великого крокодила та бегемота, за які отримали додаткові бали для свого загону. Також на пляжі почали готуватися до вечірнього заходу - Міс Прометей. Обрали дівчинку Софію, яка гарно співає. Вона репетирувала пісню, а ми з рештою дівчат підготували танок. 

     Після смачного обіду частина дітей відправилась на тиху годину, а частина - репетирувати номер. 

     Вже ввечері на дітей чекала ярмарка. Минулого разу ярмарка так сподобалась дітям, що вони попросили повторити захід. Усі були зайняті збиранням "баксів" та їх тратою. Цього разу дітей чекала ще одна станція для заробітку - тенісний турнір. А також був збільшений асортимент цукерок, чому були раді не тільки діти, а й вожаті.





      Після ярмарки наш загін відправився на вечерю, а потім на вечірній захід. Ми підготували кульки для вболівальників, допомогли зібратись Соні та конкурсанткам з інших загонів. Конкурс включав в себе чотири етапи: дефіле, візитка, демонстрація таланту та вихід у вечірніх сукнях. Усі дівчата проявили себе прекрасно - співали, декламували вірші, танцювали та показували гімнастичні номери. Якою радістю для нас стала перемога Соні! Вона дуже відповідально віднеслася до конкурсу, сама репетирувала, повторювала візитку. Та і весь загін добре постарався з підтримкою нашої конкурсантки. Загалом наш загін за вечір заробив додаткові 600 балів.





   Після конкурсу діти танцювали на дискотеці просто неба, а потім відправились до корпусу готуватись до сну.

Немає коментарів:

Дописати коментар